top of page
villajoosa bild.JPG

VILLAJOYOSA, SPAIN

8-12 MAJ 2024 

Onsdag - Söndag

Vi har blivit förälskade! Villajoyosa är sannolikt Spaniens charmigaste by, som dessutom har en drömlik puderstrand för beachvolley. Byn är en av få kuststäder i Spanien som fått behålla sin pittoreska charm och kantras av gulliga restauranger och färgglada hus. I maj skiner solen nästan varje dag med en temperatur på 22 grader. Följ med till vårt nya smultronställe!

checkbox.png
checkbox.png
checkbox.png

5 dagars boende i sekelskifts-lägenhet 

4 träningar & 2 turneringar med bara 1-2 semesterdagar

Spaniens charmigaste by med perfekt strand

Barnvänligt med lekplatser på stranden

30 min från Alicante, dit det går flera direktflyg 

checkbox.png
checkbox.png

Pris: 5 900 kr
5 Beachpass & Boende

-- Enbart 24 platser -- 
- Anmälan öppnar torsdag 30 nov kl 20 -

villajoosa bild.JPG

PUDERSAND I SPANIENS CHARMIGASTE BY

Villajoyosa är en undangömd pärla som mirakulöst nog undkom turismexploateringen under 70-talet i Spanien. Det innebär att ni kan glömma fula höghus och brittiska pubar. Istället finner ni utseendet från spansk fiskeby med färgglada smala hus längs strandpromenaden. Gamla stan i Villajoyosa har på senare år kommit in på UNESCOS lista av denna anledning. 

Att staden dessutom har en kritvit sandstrand som passar perfekt för beachvolley gör att man tappar hakan. 

SEKELSKIFTSLÄGENHETER VID STRANDEN

Förutom att få njuta av de vackra husen kommer vi även bo i dem! Att gå runt på gatorna och ha vänner i de olika sekelskiftshusen känns som en resa i tiden.

 

Lägenheterna är varsamt renoverade och med originaldetaljer och fräscha kök och badrum. Och glömde vi säga det, boendet är en minuts gång till beachvolleyn.    

FOR THE KIIIDSS & PARTNERS

Villajoyosa är väldigt barnvänligt med flera härliga lekställningar på stranden bredvid beach-arenan. Havet är långgrunt och de pittoreska gatorna i byn har inga bilar. Vill ni göra en gemensam resa passar detta därmed utmärkt för hela familjen. Är ni två spelandes föräldrar har vi två olika träningstider så en kan ta hand om barnen när den andra spelar.

Spelar ena partnern inte beachvolley kan ni följa med utan träning för 3 500 kr, då ingår även boende för två barn upp till 5 år.

MAXAD BEACHVOLLEY FÖR 1-2 SEMESTERDAGAR 

Tack vare långhelg med röd dag på torsdagen behöver du bara ta 1-2 semesterdagar från jobbet för att få 5 beachpass. Första beachpasset börjar på torsdagen och incheckning i boendet är från kl 15 på onsdagen.

Lägret består av en träning per dag och två turneringar för den som har energi kvar. Det finns därmed luft i schemat för att antingen njuta av platsen och vännerna eller utnyttja all tid för beachvolley. Sista träningspasset är på söndag förmiddag och slutar kl 11.

 

bottom of page