top of page

SYDAFRIKA
 

Wow, vi åker tillbaka till Sydafrika! Förra årets resa var magisk. Häng med oss till vårt nya favoritland och till staden som har allt - Kapstaden. Vi bor tillsammans i 10 dagar vid stadens populäraste strand, Camps Bay. Förutom att spela massa grym beachvolley kommer det finnas gott om tid att upptäcka staden och dess vackra omgivningar.

  • 10 Hotellnätter       

  • 8 Beachträningar   

  • Bella & Petes personliga guidning till bästa restaurangerna, vingårdar, pingviner, vespaturer, med mera

BOKNING STÄNGD

HOTELL VID STRANDEN

Vi bor vid Camps Bay, Kapstadens mest populära område. Vi har 2 minuter till stranden som myllrar av härliga beachrestauranger, caféer och barer. Vi bor i dubbelrum där 6 personer har gemensamt kök och badrum. Precis utanför rummen finns en härlig pool.

BEACH I SKÖNT KLIMAT

Klimatet i Kapstaden i Mars är perfekt för beachvolleyboll. Dagstemperaturen är ca 20-24 grader vilket gör att man kan spela hela dagen utan att smälta bort eller bränna upp fötterna. På kvällen är det skönt med en varmare tröja. Vi kommer träna totalt 8 beachpass med tränare + en turnering. 

MATEN, VINET & NATUREN

Sydafrika är känt för sina fantastiska viner, goda mat och prisvärda restauranger. En lunch på strandpromenaden kostar mellan 65-85 kr. Kapstaden är omgiven av mäktiga berg och det finns flera vackra hikes nära boendet. Inom en timmes radie finns pingviner, vingårdar och storlsagen kuststräcka. Vi anordnar utflykter till dessa fantastiska platser för självkostnadspris.

- Se fler resedetaljer -

bottom of page