top of page

SYDAFRIKA

- Resedetaljer -
 

Photo credit to Clyde Thomas

FLYGBILJETTER & TRANSPORT

En flygbiljett tur och retur till Kapstaden kostar ca 4 000 - 6 000 kr. Flygtiden är ca 17 h med en mellanlandning. Vi rekommenderar att flyga från Sverige onsdag den 4:e Mars för att anlända den 5:e mars i Kapstaden. Första träningspasset är sedan den 6:e. Sista träningspasset är lördagen den 14:e mars och vi rekommenderar hemresa söndagen den 15:e mars.

 

Ethiopian Air har bra och prisvärda flyg den 4:e respektive 15:e mars på momondo.se . Även Turkish Airways har bra matchande flyg. Båda dessa bolag flög deltagare med förra året.

 

HOTELLET

Vi bor 2 min från stranden på hotellet Stone Cottages i Camps bay. Hotellet är enkelt och fräscht med ett fantastistk läge. Vi bor i dubbelrum där 6 personer har gemensamt kök och badrum. Precis utanför rummen finns en härlig pool och hang-out area. Stranden Camps Bay myllrar av härliga beachrestauranger, caféer och barer. Vi tränar på stranden bredvid Camps bay som heter Clifton 4th. Denna ligger ca 20 min gång bort eller 3 min med Uber som kostar runt 15 kr.

UTFLYKTER & SCHEMA

Beachvolleypassen är samlade på enbart för- eller eftermiddagar för att ge gott om utrymme till att upptäcka Kapstaden. Mitt i veckan har vi dessutom en helt spelfri dag. Vi arrangerar några väl utvalda utflykter som kan köpas till självkostnadspris. Givetvis kommer vi hänga med pingviner, ta en tripp till vingårdarna och styra upp en vespatur. För den mer djärva finns även dykning med vithajar som ett utflyktsmål. 

Untitled-1.png

TRÄNINGSNIVÅ

Då vi är ett väldigt litet gäng som åker så kan vi inte täcka alla nyanser av spelarnivåer. Dem flesta som åker med har spelat och tränat organiserad beachvolleyboll  i 2-5 år.

bottom of page