top of page
Kapstaden.jpg

SYDAFRIKA
 

JANUARI - APRIL 2023

Hej kompisar!

Vi (eller såklart Bella) har fått tag på en riktigt grym lägenhet i Kapstaden. Den ligger på bästa adress, 5 minuter från beachvolley-stranden. Lägenheten är120 kvm stor, har två sovrum med varsina badrum och en härlig terrass.

 

Det är därmed perfekt läge för er kompisar att hälsa på om ni någon gång tänkt uppleva Sydafrika! Vi är där från 6 Januari till 4 April och det vore superkul om ni vill komma några dagar, veckor eller månader :) Eftersom vi (eller just ja, Bella) är en jäkel på att hitta deals så kan man inte få tag i ett mer prisvärt boende - dubbelrummet i lägenheten kostar 750 kr/natt.

Vi bokade flyg med Etiopien Airways som var bästa alternativet för våra datum men sök på momondo för att se vad som passar när ni åker 

aad749b5-416a-44f2-95b0-c5ed8e979952.jpeg

MAGISKA KAPSTADEN

Vi råkar ju varit i Kapstaden ett par gånger tidigare och även arrangerat en beachvolleyresa hit så vi har en hel del tips på vad man kan uppleva. I Kapstaden finns allt ifrån hippa marknader, hikes runt hörnet och beachlife. Inom en timmes radie finns även pingviner, vingårdar och storlsagen kuststräcka. För er beachspelare så finns den kritvitaste av stränder bara 5 minuter gång från lägenheten där beachvolley spelas varje dag. Det finns även duktiga tränare från Sydafrika som kan hålla pass för oss om vi vill.

bottom of page